Cargohs in Zuid-Afrika pakt Afrikaanse opdracht op

Een gewaardeerd collega-lid van INPRO is Cargohs in Zuid-Afrika. Cargo Handling Specialists Cargohs is dé Afrikaanse specialist voor export packing solutions.

Owen Bottomley is de managing director: “Wij leveren al 20 jaar dedicated service.” Evenals Meilink is Cargohs gewaardeerd lid van INPRO. Owen: “Het internationale INPRO netwerk levert een toegevoegde waarde voor ons bedrijf. Recent zijn we bijvoorbeeld via Meilink binnen het INPRO netwerk succesvol geattendeerd op een project in Nigeria. Voor dit project assisteerden wij met de packing, inclusief barrier foil wrapping, preservation packaging en het veiligstellen van de containerlading. Ook waren we betrokken bij een deel van het maken van de benodigde cases. We konden hiervoor in Afrika onze eigen ervaren medewerkers op dit project inzetten. In ruil kunnen wij uiteraard onze klanten in Nederland verwijzen naar Meilink.”

Klik hier om meer te weten te komen over INPRO en ons wereldwijde netwerk

Lees ook:

ASML start Return4Reuse-programma

ASML start Return4Reuse-programma

Tot voor kort werd er jaarlijks voor vele miljoenen euro’s aan hoogwaardig verpakkings- en transportmateriaal weggegooid. Niet erg duurzaam. Mede daarom is ASML het Return4Reuse-programma gestart, Een groot deel van dat materiaal belandt nu in het splinternieuwe Return4Reuse center dat de verpakkingsspecialist in Schijndel heeft ingericht. Om daar geprepareerd te worden voor de volgende cyclus. Meer informatie? Bekijk het […]

read more