De kracht van Meilink industriële verpakkingsoplossingen

De kracht van Meilink industriële verpakkingsoplossingen
Als toeleverancier of merkproducent in de maakindustrie wil je kunnen leveren conform alle gemaakte afspraken. Zonder mankeren, elk project op nieuw en bij voorkeur zonder kopzorgen over alles wat buiten de kernactiviteiten van je business valt. De kracht van de Meilink industriële verpakkingsoplossingen zit dan ook niet in de verpakking. Het zit in alles wat erom heen gebeurt. Van advies en ontwerp tot testen, vervaardigen en desgewenst het verpakken van de te leveren apparatuur. Naadloze aansluiting op uw projecten en processen, dat is de kracht van onze verpakkingsoplossingen. 

Doen waar je goed in bent 

Als je doet waar je goed in bent als maakbedrijf heeft dat al snel tot gevolg dat de wereldwijde business groeit. Om vervolgens te zorgen dat alle internationale leveringen onbeschadigd en volgens planning op de plek van bestemming komen, is echter een heel ander specialisme dat u graag aan een ander overlaat. En daar zijn wij dan weer heel goed in. Beter gezegd, het is de trots en centrale drijfveer van Meilink. Wat doen wij om te zorgen dat u geen omkijken heeft naar uw wereldwijde verschepingen? 

Totaalpartner in ketenoplossingen 

Zorgen dat alles tijdig, onbeschadigd en flexibel aansluitend uw processen aankomt, begint al op de ontwerptafel. Als u voorafgaand aan een project bindende afspraken moet maken over leveringen en kosten, helpen onze specialisten u al in de ontwerpfase. Het ontwerp van de te leveren apparatuur koppelen wij dan aan het ontwerp van de verpakkingsoplossing. Zo kan een kleine ontwerpwijziging al een veelvoud aan kosten besparen in zowel de verpakking als de logistieke kosten. Voor gevoelige apparatuur beschikken wij over gecertificeerde testfaciliteiten waar wij verpakkingen testen op de condities waaraan uw product wordt blootgesteld tijdens het gekozen transport. Vervolgens sluiten wij naadloos aan met de vervaardiging in onze productievestigingen. Houten, kartonnen en hybride verpakkingen, beursverpakkingen, flight cases, vlonders, bokken en meer, het is allemaal mogelijk. Desgewenst zorgen wij met ervaren emballeurs voor het verpakken van uw machines of onderdelen. Dat kan op een centrale Meilink-locatie, waar wij over hijs- en hulpmiddelen zoals bovenloopkranen beschikken, of bij u op locatie waar onze mensen naartoe komen. 

Hightech reinigen en logistieke diensten 

Bent u toeleverancier in de hightechindustrie? Dan moet u voldoen aan strikte reinheidseisen. Met High Precision Cleaning en compleet contaminatievrije logistiek van cleanroom tot cleanroom nemen wij alle zorg uit handen. Dit is een sterk groeiende activiteit binnen Meilink, aangezien wij meebewegen met de explosieve groei van de semicon sector in Nederland en de impact die dat heeft op de toeleveranciers. Tot slot kunnen wij een logistiek verlengstuk van uw bedrijf zijn met diensten zoals opslag, marshalling, transport en duurzaam hergebruik zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt richten. Ook dit is ontstaan uit de behoefte van klanten om dit bij Meilink neer te leggen.  

Naadloze aansluiting 

De rode draad in alles is naadloze aansluiting. Of het nu gaat om technische uitdagingen, interne processen of internationale logistiek, de kracht van onze verpakkingsoplossingen is dat wij een sterk betrokken en deskundige totaalpartner zijn. Wij weten wat er speelt en welke belangen er op het spel staan. En dat vertalen wij in maatwerk op ons gebied. Uiteindelijk is het onze missie om bij te dragen aan het succes van iedereen die op ons vertrouwt, dus ook aan uw succes!

Lees ook:

Meilink biedt meer voor de maakindustrie

Meilink biedt meer voor de maakindustrie

Bij Meilink zijn wij trots op het werk dat wij doen voor mooie klanten in de maakindustrie. Elke dag gaan wij ervoor om hun kostbare goederen te beschermen en op de plek van bestemming te krijgen. Om dit echt goed te doen, zoals u van ons gewend bent, verdiepen wij...

read more
ROBOTICS TEAM Π WINT AWARDS IN DE USA

ROBOTICS TEAM Π WINT AWARDS IN DE USA

Ze zijn nog maar net bekomen van de fantastische ervaring tijdens de regionale competities van de First Robotics Competition in Arizona in de US. Na maandenlang buffelen om conform de eisen een robot te ontwerpen, te bouwen, testen én voor verzending gereed te hebben,...

read more
Trots op onze 3 nieuwe websites!

Trots op onze 3 nieuwe websites!

In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan het afronden van maar liefst 3 nieuwe websites. En die staan nu live! Krachtige beelden en boodschappen zijn samengevoegd in een fris ontwerp dat recht doet aan de identiteit en gedrevenheid van onze specialisten in rein en...

read more