Dennis Groesbeek treedt toe tot de directie van Meilink

Per 1 april treedt ir. D.M. Groesbeek (Dennis, 51) toe tot de statutaire directie van Meilink B.V. Daarmee bestaat de statutaire directie uit mr. P.F. Rikken (DGA) en ir. D.M. Groesbeek.

Huidig Algemeen Directeur P.F. Rikken (Peter, 52) draagt de dagelijkse leiding over aan Dennis Groesbeek. Peter Rikken blijft zich richten op lange termijn strategie, ontwikkeling van de onderneming en externe relaties en contacten. Hij zal nauw betrokken blijven bij de koers en toekomst van de onderneming. Groesbeek trad vier jaar geleden in dienst als directeur van Meilink Schijndel en IPS/Innovar te Eindhoven na een internationale carrière in de corporate machinebouw.

Niet eerder was er bij het familiebedrijf Meilink een niet-familielid Algemeen Directeur. Rikken zegt – mede namens zijn vader Jacques Rikken – met deze stap alle vertrouwen in de toekomst te hebben omdat het past bij de ingezette strategische richting. “Dennis heeft de afgelopen vier jaar laten zien dat hij een echte teamspeler is. Hij zet mensen in hun kracht. Daarnaast is hij commercieel sterk en bij dat laatste vullen we elkaar heel goed aan. Ik zie uit naar de verdere samenwerking en wens hem alle succes.”

Meilink is opgericht in 1874 en heeft het hoofdkantoor in Borculo (Achterhoek). Als marktleider in Nederland werkt ze voor de intercontinentaal exporterende maakindustrie. Meilink hanteert een uitgesproken merkbelofte: ‘Securing Value’, oftewel het borgen van waarde voor opdrachtgevers. Naast Borculo zijn er zeven andere locaties in Nederland: Boxmeer, Edam, 2x Eindhoven, Raamsdonksveer, Rotterdam, en Schijndel. In Yantai, China is er een Joint Venture. In 2020 werd met 400 FTE een omzet behaald van ca. 65 mio.

Wat Meilink voor u kan doen?
Vraag een offerte aan!

Graag iemand spreken? Bel:
0545-253525

"Ze denken heel ver mee in het proces"

Enerpac, Ede

Lees ook:

Meilink verwerft belang van 100% in IPS Technology

Meilink verwerft belang van 100% in IPS Technology

Meilink, specialist in het verpakken en transporteren van industriële kapitaalgoederen, heeft een 100% belang verworven in IPS Technology in Eindhoven. De overname vloeit voort uit een belang dat al eerder werd genomen. Oprichter en voormalig eigenaar Peter Geerts blijft nog twee jaar aan IPS verbonden.

Lees meer