Empack 2016

Utrecht was 3 dagen lang het bruisend hart van verpakkend Nederland. Maar liefst 9.200 bezoekers stapten met een positief gevoel de uitverkochte beursvloer op om de toekomst van verpakken te ontdekken, ontmoeten en beleven. Inmiddels kunnen wij terug kijken op een zeer geslaagde Empack 2016.

Op de Empack werd tevens onze nieuwe App geïntroduceerd, waar de bezoekers zeer enthousiast op reageerde. Met een VR bril laat de App een goed beeld zien van de Meilink Chain Solutions. Per icoon is te zien wat de Meilink Chain Solutions inhouden die wij u kunnen bieden. Deze App “Meilink VR” is te downloaden in de Apple Store en de Google Play store.

Lees ook:

ASML start Return4Reuse-programma

ASML start Return4Reuse-programma

Tot voor kort werd er jaarlijks voor vele miljoenen euro’s aan hoogwaardig verpakkings- en transportmateriaal weggegooid. Niet erg duurzaam. Mede daarom is ASML het Return4Reuse-programma gestart, Een groot deel van dat materiaal belandt nu in het splinternieuwe Return4Reuse center dat de verpakkingsspecialist in Schijndel heeft ingericht. Om daar geprepareerd te worden voor de volgende cyclus. Meer informatie? Bekijk het […]

read more