Meilink maakte gróóts ruimte voor ‘De Achterhoekse Toekomst Toer’!

De organisatie Achterhoek 2020 vroeg aan Meilink of wij onze locatie beschikbaar wilden stellen voor ’De Achterhoekse Toekomst Toer’. En wie Meilink kent, weet dat wij op een maatschappelijke uitdaging graag ja zeggen!

Hoe ziet onze Achterhoek er over 10 of 20 jaar uit? Welke toekomstscenario’s komen daadwerkelijk tot leven? Welke ontwikkelingen nu, leggen de basis voor ons leven straks? Niemand die de toekomst exact kan voorspellen. Maar ‘m je voorstellen, dat kan wél.

Je eigen toekomst beleven Op maandag 2 oktober 2017 beleefden enkele honderden bezoekers de toekomst tijdens de start van de Achterhoekse Toekomst Toer. Alle geïnteresseerde Achterhoekers stonden die avond in het middelpunt. En het goede nieuws? Meilink stelde supergeïnteresseerd en uiteraard belangeloos haar bedrijfsruimte in Borculo ter beschikking van dit prachtige evenement. Drie groepen van ieder 100 deelnemers bezochten de bedrijfsruimte van Meilink in Borculo. In onze kistenfabriekshal boden wij ruim baan voor circa 12 stands van Achterhoekse bedrijven die lieten zien wat zij kunnen. Met toekomstgerichte thema’s zoals Smart Werken en Jongeren als uitgangspunt. Ook mocht de organisatie zich verheugen op de komst van diverse burgemeesters en wethouders en andere functionarissen uit de omgeving. En Meilink zelf? Wij waren puur de faciliteerder van de benodigde ruimte. Of beter gezegd: Achterhoekers voor andere Achterhoekers!

Meer weten? Kijk dan hier

Lees ook:

ASML start Return4Reuse-programma

ASML start Return4Reuse-programma

Tot voor kort werd er jaarlijks voor vele miljoenen euro’s aan hoogwaardig verpakkings- en transportmateriaal weggegooid. Niet erg duurzaam. Mede daarom is ASML het Return4Reuse-programma gestart, Een groot deel van dat materiaal belandt nu in het splinternieuwe Return4Reuse center dat de verpakkingsspecialist in Schijndel heeft ingericht. Om daar geprepareerd te worden voor de volgende cyclus. Meer informatie? Bekijk het […]

read more