Onthulling Nuna9S: ’s Werelds slimste zonneauto verpakt door Meilink

Opnieuw ondersteunt Meilink het Nuon Solar Team van de TU Delft! In de aanloop naar de Sasol Solar Challenge die komende september wordt verreden, presenteerde het Nuon Solar Team onlangs haar spiksplinternieuwe, superslimme zonneauto; de Nuna9S. Plaats van handeling? De Beekse Bergen!

Het Nuon Solar Team bestaat uit tien studenten van de TU Delft. Na een strenge selectieprocedure werd een team samengesteld van verschillende faculteiten. Zo zijn onder andere de studies Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Werktuigbouwkunde, Ele​k​trotechniek, Civiele Techniek, Technische Aardwetenschappen en Technische Bestuurskunde vertegenwoordigd​. Met hun technische kennis, creatieve inzichten en pra​k​tische manier van handelen heeft het team van 201​8 maar één doel; van de Nuna9S de slimste zonneauto ter wereld maken.

Meer dan 4.500 km dwars door het veranderlijke landschap van Zuid-Afrika

Van 22 tot en met 29 september rijdt Nuna9S mee in de Sasol Solar Challenge 2018 in Zuid-Afrika. Deelnemende auto’s mogen alleen gebruikmaken van zonne-energie om de finish te bereiken. De race voert van Pretoria, in het noordoosten, naar Stellenbosch vlakbij Kaapstad aan de westkust. Op 29 september zullen de teams finishen in Stellenbosch. De volgende dag, op 30 september, rijden alle deelnemers samen naar Kaapstad voor de officiële huldiging.

Meilink borgt vlekkeloze verpakking

Ook voor deze Challenge zorgt Meilink, met een slimme, uitgekiende verpakking dat de waardevolle en kwetsbare Nuna9S onbeschadigd naar Zuid-Afrika kan worden vervoerd, en terug. Het Nuon Solar Team: “De bijdrage van Meilink heeft er voor gezorgd dat we ons goed voor hebben kunnen voorbereiden op de Sasol Solar Challenge in Zuid-Afrika.”

Kijk mee!

Benieuwd? Hier ziet u de aftermovie van de presentatie.

Wat Meilink voor u kan doen?
Vraag een offerte aan!
Graag iemand spreken? Bel:
0545-253525
"Ze denken heel ver mee in het proces"

Enerpac, Ede

Lees ook:

GrowProud en Meilink op TV

GrowProud en Meilink op TV

GrowProud en Meilink zijn zaterdag 4 juli om 16:30 uur te zien in het tv-programma How It’s Done op RTL Z.  Alfred Klunder vertelt over GrowProud, het belang van marketing en wat GrowProud voor de maakindustrie kan betekenen. 

Lees meer
Durft u het risico te nemen?

Durft u het risico te nemen?

Het uitpakken van een ontvangen pakketje is iets waar veel mensen naar uitkijken. ‘Eindelijk heb je je gekochte product ontvangen en open je de verpakking. Wat een teleurstelling, wanneer blijkt dat de inhoud ervan beschadigd is’. Herkenbaar? Voor de klant is het vervelend, maar voor u als leverancier ligt reputatieschade op de loer. Het vertrouwen van de klant verdwijnt sneller dan het herstel ervan duurt.

Lees meer
Meilink Schijndel – Artikel in Regio Business

Meilink Schijndel – Artikel in Regio Business

‘We verzorgden de hele keten: we verpakten het product, vlogen mee met het vliegtuig, zagen erop toe dat men er voorzichtig mee omsprong en leverden het ter plekke persoonlijk af. Het ging om een product van zeer hoge waarde. Als dat beschadigd of niet op tijd was aangekomen, had het gevolgen gehad voor de beurswaarde van de klant van onze klant.’

Lees meer