Mensen maken ons bedrijf

Wat kunnen wij voor u doen?

Of bel ons op:
0545-253525
Meilink gaat verder

Werken bij Meilink

Vandaag de dag is Meilink met 350 medewerkers en 6 productievestigingen, vracht- en transportexperts VPS te Rotterdam en ingenieursbureau IPS Technology marktleider in de Benelux. Op zowel technisch als commercieel vlak bieden wij jong talent en ervaren professionals een uitdagende omgeving die nooit stilstaat, want logistiek en techniek blijven in beweging. Wij zijn een oer-Hollands familiebedrijf met een directe en open cultuur, maar wel met een internationale reikwijdte. Wil jij je horizon verbreden? Kijk snel naar onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Vacature Verpakkers

Wil jij werken bij een bedrijf dat behoort tot de top van het industrieel verpakken? Meilink ontwerpt en vervaardigt industriële verpakkingen, verpakt industriële (kapitaal)goederen en verzorgt het transport daarvan.

Lees meer

Vacature Product Engineer

Vind jij het leuk om technische oplossingen te tekenen in overleg met de klant? Kun jij zelfstandig calculeren en een prijsindicatie afgeven? Vind je het daarnaast leuk om dit tot in detail uit te werken zodat de productie goed en op tijd hun werk kan doen? Doe je dit graag samen met enthousiaste, vakkundige collega’s, dan is deze functie je op het lijf geschreven.

Lees meer
Bekijk alle vacatures
Geloven in de toekomst

Duurzaamheid in de keten

Duurzaamheid is een ketenbreed begrip. Het gaat over de relatie met onze werknemers, onze klanten, onze leveranciers en onze omgeving. Het gaat ook over energie, de toepassing van duurzame materialen en het tegengaan van verspilling en onnodig afval.

Meilink gelooft in een toekomst met hernieuwbare energie, zoals wind- en zonne-energie, want het winnen van energie uit fossiele brandstoffen is eindig. En dat einde komt in zicht. Daarom zetten wij op alle fronten in op duurzame energie.

Door nu te investeren in duurzaamheid realiseren wij op termijn aantoonbaar lagere kosten, zowel economisch als maatschappelijk. Met zorg omgaan met mensen, onze planeet en ons bedrijf: voor ons is People, Planet, Profit het ketenbreed inzetten op continuïteit en toekomst.

Wereldwijd bij u in de buurt

Lokaal vertegenwoordigd

 

Wij zijn een wereldwijde speler die bij u in de buurt zit. Met acht vestigingen in Nederland hebben wij omvangrijke expertise op allerlei terrein in huis. Maar wij spreken uw taal als het gaat om projecten. Lokaal vertegenwoordigd houdt ook in dat u via uw vaste adviseur toegang heeft tot al onze diensten en oplossingen. Ook al zijn die totaal niet in de buurt. Wij zijn een grote, maar toegankelijke organisatie. Transparant en aanspreekbaar, daar gaan wij voor.

Wat Meilink voor u kan doen?
Vraag een offerte aan!

Graag iemand spreken? Bel:
0545-253525

"Ze denken heel ver mee in het proces"

Enerpac, Ede