Relaties ontmoeten Meilink tijdens de TIV

De Technische Industriële Vakbeurs (TIV), hét terugkerende netwerkmoment voor de technische industrie, vindt ieder jaar plaats in de Evenementenhal Hardenberg. Dit jaar op 6, 7 en 8 september. De bezoekers wisten de fraaie en gloednieuwe stand van Meilink prima te vinden. Klanten en potentiële relaties maakten kennis met ons nieuwe campagnethema (Any challenge, any time). Ook het van dichtbij zien van de zonneauto van het Solar Team Twente bleek een attractie voor de vele bezoekers. De door Meilink speciaal voor de zonneauto ontworpen en vervaardigde transportkist gaf relaties en andere geïnteresseerden een prima inkijkje in de hoogwaardige aanpak vanuit Meilink van deze uitdaging.

Walter Markink, account manager industriële verpakkingen van Meilink was er alle dagen bij, samen met Gijs Vastert, account manager/verpakkingsadviseur: “De TIV bood onze relaties eveneens een prima gelegenheid om met ons bij te praten. Dat is voor hen waardevol omdat we bij Meilink juist inzetten op langdurige relaties. Een bijkomend aspect was, dat onze tevreden opdrachtgevers via hún relaties ter plekke mogelijke projecten van andere bedrijven ter sprake brachten. Deze voor ons nieuwe partijen hebben we direct tijdens de TIV goed te woord kunnen staan. We hopen dan ook dat alle bezoekers terug kunnen kijken op een geslaagde vakbeurs.”

Lees ook:

ASML start Return4Reuse-programma

ASML start Return4Reuse-programma

Tot voor kort werd er jaarlijks voor vele miljoenen euro’s aan hoogwaardig verpakkings- en transportmateriaal weggegooid. Niet erg duurzaam. Mede daarom is ASML het Return4Reuse-programma gestart, Een groot deel van dat materiaal belandt nu in het splinternieuwe Return4Reuse center dat de verpakkingsspecialist in Schijndel heeft ingericht. Om daar geprepareerd te worden voor de volgende cyclus. Meer informatie? Bekijk het […]

read more