Mensen maken ons bedrijf

Wat kunnen wij voor u doen?

Of bel ons op:
0545-253525
Meilink gaat verder

Werken bij Meilink

Dat kan! We hebben al 400+ collega’s in 7 productievestigingen, maar we zoeken nog meer collega’s! Wij zijn een familiebedrijf vol enthousiasme, transparantie en een positieve bedrijfscultuur. Wil jij werken in een organisatie met korte lijnen, waar eigen inbreng en ideeën volop gewaardeerd worden? Sta je open voor persoonlijke ontwikkeling, afwisseling en wil je werken in een enthousiast team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk onze vacatures

Project Manager (Engineering)

Breng jij structuur in een veeleisende projectomgeving en ben je altijd op de hoogte van wat er speelt qua projecten, planning, tijd, bezetting en budget? Laat jij je niet gek maken, doe je wat je afspreekt en ben je een echte People manager? Neem dan snel contact met me op.

read more

Engineer

Heb je technisch inzicht, ben jij creatief en heb je innovatieve ideeën? Kun jij out-of-the box oplossingen bedenken en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

read more
Bekijk alle vacatures
Geloven in de toekomst

Duurzaamheid in de keten

Duurzaamheid is een ketenbreed begrip. Het gaat over de relatie met onze werknemers, onze klanten, onze leveranciers en onze omgeving. Het gaat ook over energie, de toepassing van duurzame materialen en het tegengaan van verspilling en onnodig afval.

Meilink gelooft in een toekomst met hernieuwbare energie, zoals wind- en zonne-energie, want het winnen van energie uit fossiele brandstoffen is eindig. En dat einde komt in zicht. Daarom zetten wij op alle fronten in op duurzame energie.

Door nu te investeren in duurzaamheid realiseren wij op termijn aantoonbaar lagere kosten, zowel economisch als maatschappelijk. Met zorg omgaan met mensen, onze planeet en ons bedrijf: voor ons is People, Planet, Profit het ketenbreed inzetten op continuïteit en toekomst.

Wereldwijd bij u in de buurt

Lokaal vertegenwoordigd

 

Wij zijn een wereldwijde speler die bij u in de buurt zit. Met acht vestigingen in Nederland hebben wij omvangrijke expertise op allerlei terrein in huis. Maar wij spreken uw taal als het gaat om projecten. Lokaal vertegenwoordigd houdt ook in dat u via uw vaste adviseur toegang heeft tot al onze diensten en oplossingen. Ook al zijn die totaal niet in de buurt. Wij zijn een grote, maar toegankelijke organisatie. Transparant en aanspreekbaar, daar gaan wij voor.