EPV 65 jaar

Vrijdag 27 november heeft in Deventer het symposium “De kracht van hout” van de Nederlandse Emballage- en Palletindustrie Vereniging (EPV) plaatsgevonden. Tijdens dit symposium werd het 65-jarig bestaan van de EPV gevierd en werd afscheid genomen van Peter Rikken, na 8 jaar voorzitterschap.

Een viertal prominente sprekers, te weten Loek Hermans, voorzitter Platform Hout Nederland, Sylvo Thijsen, CEO Staatsbosbeheer, Sylvia Borren, directeur Greenpeace en Marc Michielsen, voorzitter CEI-Bois, stipte ieder zijn of haar eigen visie op het thema “De kracht van hout” aan.

Na de boeiende voordrachten van deze coryfeeën werd een lustrumboek overhandigd en een toast uitgebracht op de EPV bij de Italiaanse klassieker specialist Bella Macchina. De avond werd afgesloten met een diner voor de leden in de Zwarte Silo in het havengebied van Deventer.

Lees ook:

ASML start Return4Reuse-programma

ASML start Return4Reuse-programma

Tot voor kort werd er jaarlijks voor vele miljoenen euro’s aan hoogwaardig verpakkings- en transportmateriaal weggegooid. Niet erg duurzaam. Mede daarom is ASML het Return4Reuse-programma gestart, Een groot deel van dat materiaal belandt nu in het splinternieuwe Return4Reuse center dat de verpakkingsspecialist in Schijndel heeft ingericht. Om daar geprepareerd te worden voor de volgende cyclus. Meer informatie? Bekijk het […]

read more