Meilink en IPS Technology winnen ASML Supplier Award!

Eén keer per jaar reikt ASML aan haar best presterende leveranciers de ´ASML Supplier Awards´ uit. Een prestigieuze prijs, die normaal tijdens een bijeenkomst wordt uitgereikt. Dit jaar ging dat net even anders, de prijs werd virtueel uitgereikt in een video conferentie aan de award winnende bedrijven. Meilink - IPS Technology heeft de ASML “Sustainability Excellence” award 2020 gewonnen naar aanleiding van de verduurzaming en de groei die wij voor ASML realiseren.

We hebben de award gewonnen door het leveren en onderbrengen van innovatieve verpakkingen, transport tools en machine onderdelen in een cirkel van duurzaam hergebruik. Een programma dat bekend staat onder de naam “Return4Re-Use” dat bijdraagt aan het verlagen van de milieubelasting en het verlagen van de kostprijs van de producten van ASML.

Dennis Groesbeek: “We zijn erg trots dat we deze award namens ons bedrijf in ontvangst mogen nemen. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering. Dat we deze erkenning krijgen van een wereldwijd toonaangevend bedrijf, bevestigd dat we samen met ASML met de juiste initiatieven bezig zijn. Daarnaast zijn we ASML dankbaar dat zij innovatie op het gebied van verpakken enorm serieus nemen. Zonder de inspanningen van hun kant zou dit niet mogelijk zijn”.

Bekijk de hele case in onderstaande video.

 

Wat Meilink voor u kan doen?
Vraag een offerte aan!

Graag iemand spreken? Bel:
0545-253525

"Ze denken heel ver mee in het proces"

Enerpac, Ede

Lees ook:

Meilink verwerft belang van 100% in IPS Technology

Meilink verwerft belang van 100% in IPS Technology

Meilink, specialist in het verpakken en transporteren van industriële kapitaalgoederen, heeft een 100% belang verworven in IPS Technology in Eindhoven. De overname vloeit voort uit een belang dat al eerder werd genomen. Oprichter en voormalig eigenaar Peter Geerts blijft nog twee jaar aan IPS verbonden.

Lees meer