Noaber Meilink gastheer voor ‘De Dag van de Berkellandse ondernemer’

Op donderdag 29 september 2016 organiseerde het Platform BV Berkelland voor de zesde keer een bijeenkomst voor alle Berkellandse ondernemers. Dit jaar was Meilink in Borculo de ontvangende gastheer. Tal van Berkellandse bedrijven en organisaties kregen de kans zich te presenteren, waaronder Meilink. Het thema? Noaberschap. Peter Rikken, DGA van Meilink: “Het is altijd verbazingwekkend om te zien hoeveel ondernemerschap er in je eigen onmiddellijke omgeving is. Ook andersom merkten we die positieve verrassing bij de bezoekers over Meilink zelf.”

De voorzijde van de houtopslaghal van Meilink werd het centrale punt voor ontvangst en netwerken tijdens de drukbezochte Dag voor de Berkellandse ondernemer. De ruimte bleek ideaal geschikt om de circa 150 gasten te ontvangen. De bezoekers werden vervolgens opgedeeld in kleine groepjes voor een rondleiding; de Noabertour. Meerdere medewerkers vanuit Meilink vervulden hierin de rol van gids. Tijdens de Noabertour presenteerde Meilink zich, samen met enkele noabers. Peter Rikken: “Dit thema past ons prima. Vooral in de maakindustrie kijk je voor zaken die je zelf niet kunt of produceert, eerst om je heen voor partners in je directe omgeving. Het is dan altijd opvallend om te zien hoeveel kwaliteit je in die directe omgeving kunt inschakelen. Maar ook betekent het: voor elkaar klaarstaan als het eens tegenzit.”

Kennismaking met nieuw communicatiethema

Tijdens dit event werd een door communicatiebureau Dévelp gemaakt filmpje vertoond, waarin het nieuwe campagnethema op ludieke wijze werd uitgelegd: ‘Any challenge, any time’. Peter Rikken: “Dit filmpje laat zien hoe Meilink fictief het Vrijheidsbeeld verplaatst. Als opvallend signaal dat we in principe elke verpakkings- en transportuitdaging kunnen realiseren. In latere gesprekken met bezoekers merkte ik dat hier positief op werd gereageerd.”

Lees ook:

ASML start Return4Reuse-programma

ASML start Return4Reuse-programma

Tot voor kort werd er jaarlijks voor vele miljoenen euro’s aan hoogwaardig verpakkings- en transportmateriaal weggegooid. Niet erg duurzaam. Mede daarom is ASML het Return4Reuse-programma gestart, Een groot deel van dat materiaal belandt nu in het splinternieuwe Return4Reuse center dat de verpakkingsspecialist in Schijndel heeft ingericht. Om daar geprepareerd te worden voor de volgende cyclus. Meer informatie? Bekijk het […]

read more