Sneller dan over water, goedkoper dan door de lucht

Op 19, 20 en 21 september 2017 is in Hardenberg de Technische Industriële Vakbeurs (TIV). Dé vakbeurs voor de maakindustrie. Uiteraard ontbreekt Meilink niet. Het uitdagende thema van onze stand? De nieuwe Zijderoute! Sneller dan over water, goedkoper dan door de lucht. De slimste logistieke tip van dit moment. Kom kijken, reis mee en ontdek uw voordeel. Tot ziens in standnummer 112!

China investeert miljarden in het optimaliseren van de spoorverbinding tussen China en Europa. Deze route is al eeuwen de perfecte Euro-Aziatische verbinding. Per kameel toen, per spoor nu! Meilink zorgt dat uw te transporteren producten onderweg alle uitdagingen moeiteloos trotseren. Zoals langdurig repeterende trilling en stoten als gevolg van rangeren en overslagpunten en ook grote wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid.

Meilink vertelt u persoonlijk alle unieke logistieke voordelen

De professionals van Meilink vertellen u alle adembenemende voordelen van deze unieke en nieuwe manier van transport tussen het Westen en booming China! Wellicht ook voor u hét logistieke alternatief waar u al zolang naar zocht! Tot ziens in standnummer 112!

Registreren voor uw beursbezoek kan via www.evenementenhal.nl/tiv-hb

Lees ook:

ASML start Return4Reuse-programma

ASML start Return4Reuse-programma

Tot voor kort werd er jaarlijks voor vele miljoenen euro’s aan hoogwaardig verpakkings- en transportmateriaal weggegooid. Niet erg duurzaam. Mede daarom is ASML het Return4Reuse-programma gestart, Een groot deel van dat materiaal belandt nu in het splinternieuwe Return4Reuse center dat de verpakkingsspecialist in Schijndel heeft ingericht. Om daar geprepareerd te worden voor de volgende cyclus. Meer informatie? Bekijk het […]

read more