Trots op onze 3 nieuwe websites!

In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan het afronden van maar liefst 3 nieuwe websites. En die staan nu live! Krachtige beelden en boodschappen zijn samengevoegd in een fris ontwerp dat recht doet aan de identiteit en gedrevenheid van onze specialisten in rein en veilig leveren, IPS en Innovar in Eindhoven, en in maatwerk voor internationale logistiek, VPS in Rotterdam.

Het bijzondere aan deze nieuwe websites is dat wij de speciale expertise en knowhow van elk apart verbinden met de drijfveer die iedereen bij Meilink met elkaar deelt. Wat we ook doen, het draagt allemaal bij aan onze kernbeloften aan onze klanten. Wij leveren Op Tijd, Onbeschadigd en zijn Flexibel, kortweg TOF. Met de nieuwe websites zetten wij niet alleen IPS, Innovar en VPS sterker in de markt, maar geven wij ook meer betekenis aan 1M, één Meilink. Want samen zijn wij één unieke speler in de markt die alle disciplines in huis heeft om klanten in de maakindustrie van A tot Z te ontzorgen.

Hoe uiteenlopend specialisaties ook zijn, wat centraal staat zijn de trots en de gedrevenheid om het iedere dag opnieuw voor klanten voor elkaar te krijgen. Dat is iets waar wij meer bewust van mogen zijn. En dat is iets wat wij met deze drie nieuwe websites glashelder aan de wereld willen laten zien.

Wij feliciteren Wouter van Munster (VPS), Hans Cools (Innovar), Tim Ummels (IPS) én hun bevlogen teams met het nieuwe gezicht naar de markt en kijken uit naar mooie, nieuwe projecten samen voor een groeiende klantenkring!

 

Kijk voor de nieuwe websites direct op:

IPS (ips-technology.com)  

Varekamp Project Services (vpservices.nl)

Innovar (innovar-cc.com)

Lees ook:

Meilink vol aan de bak voor Nederlandse Solar raceteams

Meilink vol aan de bak voor Nederlandse Solar raceteams

Ieder jaar is het weer een spektakel, de Bridgestone World Solar Challenge. Deze klassieker loopt over een parcours van 3.000 kilometer onder de verzengende Australische zon. Dat gebeurt met zonneauto’s die voor minstens 90% hun energie uit de zon halen, aangevuld met...

Lees meer
Industriële bakovens delivered at place (DAP) in India

Industriële bakovens delivered at place (DAP) in India

Voor een lang lopend project om een productielijn van Kiremko in fasen te verschepen naar India benaderde transporteur Jan van Dam de gespecialiseerde vestiging van Meilink in Rotterdam. Commercieel directeur Wouter van Munster: “Wij hebben al ruim 80 containers...

Lees meer